Big band battle 2016

Terug naar overzicht

Op zondagochtend, 11u, was het tijd voor ons 2de luik van de  big band battle die wij dit jaar organiseerden  met de 7 o’clock big band uit Knokke Heist (in maart waren wij al te gast in Knokke-Heist).

Vroeg dag dus, 9u was het bestuur al present voor de inkleding, opbouw van toog en zaal van het Conservatorium Hasselt die zo gastvrij waren om ons deze ruimten ter beschikking te stellen.

Nog een beetje in de losse sfeer van de avond er voren, werd er al lachend alles aan gedaan om dit ,vooraleer de eerste gasten arriveerden, in orde te brengen.

Veel handen maken weinig werk was hier duidelijk wel van toepassing en zo konden we om 11u het podium betreden en als eerste band dit ochtend concert openen.

De zaterdagavond had duidelijk goed dienst gedaan als repetitie en trok deze bigband zich als een strakke machine op gang.

Goede duidelijke time en frasering, mooi samenspel, goede groove, alle ingrediënten waren dadelijk aanwezig en maakte dat dit een concert was om duimen en vingers van af te likken.

Genieten van de eerste tot de laatste noot! Vele mensen konden dit na het concert beamen