Gala Bal Tennis Club Bolderberg

Terug naar overzicht

Het was groot feest voor onze big band het afgelopen weekend.

En dit mag je gerust letterlijk nemen!

Zaterdag avond waren wij voor de erste maal te gast bij de vrienden van de tennisclub TC Bolderberg voor hun jaarlijkse gala avond te openen.

Een feest tot in de kleinste details geregeld in hun impressionante tennishal die voor de gelegenheid omgetoverd werd tot een prachtige feestzaal met allerhande buffetten, dranken en enkele muzikale intermezzi om groot aantal net uitgedoste gasten een onvergetelijke avond te bezorgen.

Zoals eerder gezegd, wij mochten de spits afbijten en dat deden wij ook met verve!

We brachten een set van onze licht verteerbare klassiekers om zo de mensen ,terwijl ze binnenkwamen en een hapje en drankje werd aangereikt, al meteen in de sfeer te brengen van hoe een gala avond hoort te zijn.

Omdat we ook sponsor waren van het geheel, werden we na onze set uitgenodigd om mee aan te schuiven voor een heerlijk feestmaal wat uiteraard de sfeer in zo een bende alleen maar ten goede komt.

Er werdgelachen, gedronken, meer gegeten en dit allemaal terwijl 1 van onze drijfende krachten achter onze band, Hubert Kerkhofs zich voorbereide op zijn acte de presence.

Omstreeks 22u kwam hij met onze ritme sectie de zaal in, volledig geschminkt, witte zakdoek in de hand, trompet in de andere hand.

Een reeks van de beste Louis Armstrong klassiekers werden door hem gezongen en gespeeld op een manier waar veel artiesten nog wel eens iets van zouden kunnen bijleren. Muziek (zowel zang als trompetspel) recht uit het hart met de bekende rauwe stem van Louis deed de zaal helemaal loos gaan en werd uiteindelijk met luid aplaus onthaald.

Zo deden wij wat van ons verwacht werd en ging de avond verder de nacht in.