Big Band Fest- “Let the Good Times Roll”

Terug naar overzicht

Big Band Fest 21/11/2021

We mogen weer spelen!

Op zondag 21 november 2021 organiseerde The Jazzoline Orchestra uit Peer de eerste editie van “Big Band Fest – Let The Good Times Roll”. Als jongste band opende de Tasty Town Big Band een goed gevulde namiddag met pareltjes in uiteenlopende muziekstijlen: blues, jazz, rock-‘n-roll, standards, zowel instrumentaal als arrangementen waarin vocalisten de zaal met hun van-rokerige-tot-fluweelzachte stemmen in vervoering wisten te brengen, keihard gekatapulteerd naar de sfeer van de donkere jazzclubs in New Orleans.

 

We mogen fier zijn!

We brachten het er zeker niet slecht vanaf. De jury, bestaande uit professionele muzikanten uit de bigband-wereld, had lovende woorden voor ons. Voldoende om ons te motiveren om met volle goesting aan de slag te gaan voor een nog betere performance. Trots op de Tasty Town Big Band o.l.v. Jack Coenen.

 

We mogen dankbaar zijn!

Voor de organisatie: niet simpel in volle corona-crisis en met een overload aan regeltjes zo’n geweldig evenement op poten zetten! Chapeau daarvoor. Ook een dikke dank u aan VLAMO!

 

We mogen van geluk spreken!

Om zo veel muzikaal talent samen op 1 namiddag te mogen bewonderen. Behalve de Tasty Town Big Band, speelden ook The Jazzoline Orchestra, 2440 Big Band Geel, New Sound Big Band en The MOBb.

 

En nu, een maand of wat later, mogen we hopen…

Hopen dat we snel weer mogen!

Meer nieuws

Kom hier nog meer te weten over onze optredens.