Dit was 2020

Terug naar overzicht

Beste Big Band Fan,

Het was me een bewogen jaar…

Vol goesting en ambitie begonnen we aan 2020. Het zou een feestjaar worden waarin we elkaar regelmatig zouden ontmoeten op optredens van Tasty Town Big Band of andere gezellige aangelegenheden. We keken er echt naar uit voor u te spelen. Helaas verliep het jaar helemaal anders dan we gehoopt en verwacht hadden. Al snel werd duidelijk dat “normaal”, “bubbels” en “solo” een andere invulling gekregen hadden: met afstand, plexiglas, alcoholgel en mandmaskers en in een -om het met muzikale termen te benoemen- kleine bezetting. “Samen” zat er niet meer in. Toch vergaten we elkaar niet. En daarom hebben we jullie af en toe eens getrakteerd op beeld en geluid “vanuit ons kot”.

Het was me een bewogen jaar…

We sluiten dit jaar dan ook graag zo snel mogelijk af en doen dat op de manier die ons het best ligt: met muziek. De Tasty Town Big Band wuift het jaar enthousiast uit op de tonen van “Sleigh Ride”.

Met nog meer enthousiasme verwelkomen we het nieuwe jaar met “Mack The Knife”.

Het was me een bewogen jaar…

Vol goesting en ambitie beginnen we aan 2021. Het moet een feestjaar worden waarin we elkaar regelmatig mogen ontmoeten op optredens van de Tasty Town Big Band of andere gezellige aangelegenheden. We kijken er echt naar uit opnieuw voor u te spelen.

Bedankt om ons te blijven volgen en steunen!

Beste wensen voor het nieuwe jaar!

Stay safe and stay tuned!

Tasty Town Big Band Hasselt